vždy čerstvá káva

PRAŽÍRNA

.

SPLNĚNÝ SEN

Píše se rok 2020 a my si splnili další velký kávový sen. Pořídili jsme si na zakázku vyrobený pražící stroj od značky TyphoonRoasters.
Kávu pražíme s inovační technologií fluidního lože (Fluid Bed), která zaručí rovnoměrnější pražení a čistší chuť kávy.
Od výběru zelené kávy z různých koutů světa, pražení, ochutnávání, až po kávu přímo na váš stůl.

U nás v kavárně tak můžete ochutnat námi praženou a vždy čerstvou výběrovou kávu.
Zrnkovou kávu si můžete také zakoupit po baleních 250g, 500g a 1000g.

image6265

MODERNÍ SYSTÉM PRAŽENÍ

Pražíme pomocí moderní technologie FLUID BED, takzvané fluidní lože. Káva je tak pražena rovnoměrněji a zachovává si čistší chuť.

.

KVALITNÍ KÁVOVÁ ZRNA

Vybíráme pro vás kvalitní kávová zrna z celé země,
která osobně zkontrolujeme, upražíme, ochutnáme a
zabalíme po balení 250g, 500g a 1000g.

.

VŽDY ČERSTVÁ KÁVA

Naší kávu pražíme pravidelně a v určitém množství.
Díky tomu garantujeme neustálou čerstvost
kávových zrn a skvělou chuť.

PRO FIRMY

PROVOŇTE SVOU FIRMU KVALITNÍ KÁVOU

Hledáte dodavatele čerstvě pražené kávy pro Vaši kavárnu, restauraci či kancelář?

Využijte našeho B2B programu.

AKTUÁLNĚ DOSTUPNÉ KÁVY

bag4ethiopia2

ETHIOPIA
Kolla Blocha

Odrůda: Metu Bishari výběr
Zpracování: promytý
Nad.výška: 1900 – 2200 m
Pražení: espresso / filtr
Profil: hnědý cukr, meruňky, jahody, švestky

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST
bag2kenya2

KENYA
Kiunyu AB

Odrůda: SL28 – SL34
Zpracování: promytý
Nad.výška: 1640 m
Pražení: espresso / filtr
Profil: anýz, meruňky, mandle, čokoláda

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST
bag3rwanda

RWANDA
Karambi

Odrůda: Bourbon
Zpracování: suchý
Nad.výška: 1700 m
Pražení: espresso
Profil: guava, levandule, borůvky, meloun

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST
bag5colombia

COLOMBIA
Finca Colombia

Odrůda: Caturra
Zpracování: promytý
Nad.výška: 1500 – 2000 m
Pražení: espresso
Profil: čokoláda, karamel, pralinky, květiny

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST
bag0cuba

CUBA
Turquino Lavado

Odrůda: Typica
Zpracování: promytý
Nad.výška: 350 – 750 m
Pražení: espresso
Profil: hořká čokoláda, vlašské ořechy, med

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST
bag8rwanda

RWANDA
Motherland Farmers

Odrůda: Red Bourbon
Zpracování: promytý
Nad.výška: 1750 – 2100 m
Pražení: filtr
Profil: červené jablko, kakao, citrusy

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST
bagXXX

BURUNDI
Bujumbura

Odrůda: Bourbon
Zpracování: promytý
Nad.výška: 1700 – 1950 m
Pražení: espresso
Profil: 

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST
bag7koke

ETHIOPIA
Koke Gr.1

Odrůda: Kurume
Zpracování: promytý
Nad.výška: 1750 – 2200 m
Pražení: espresso / filtr
Profil: černý čaj, broskve, borůvky, třešně

KYSELOST
SLADKOST
HOŘKOST

ZVOLTE SI KÁVU PODLE VAŠÍ CHUTI

sledujte náš

INSTAGRAM