V kurzu domácí přípravy kávy se zaměříme nejen na teorii o kávě, ale také na správný výběr kávových zrn, hrubost mletí, receptury a na samotnou přípravu s několika alternativními metodami. Kávu si během pohodového dne sami připravíte, ochutnáte a ohodnotíte.
Baristický kurz je vhodný jak pro začátečníky tak pro kávomilce a pokročilé baristy, kteří chtějí zvládnout práci za barem lépe a efektivněji. Veškerá teorie o kávě. Práce s mlýnkem a kávovarem Victoria Arduino se zaměřením na správnou extrakci espressa. Obsluha, nastavení a údržba strojů.
V kurzu latte art se můžete těšit nejen na teorii o kávě, ale hlavně na samotnou přípravu kávových mléčných nápojů technikou latte art. Tedy kreslení obrázků mléčnou mikropěnou do espressa. V tomto kurzu budete trénovat jedno cappuccino za druhým, ochutnávat a fotit si svá povedená díla.